Fra en til tre

ØKER IGJEN: Cecilie Utsumo (til høyre) er siste ansettelse for Arne Johansen. Kaja Tømmervik begynte for et år siden. (Foto: Lars Olve Hesjedal, hblad.no)

Nyansettelse

Den 1. august 2014 tiltrer Cecilie Utstumo som advokatfullmektig hos Advokatfirmaet Arne Johansen & Co AS. Utstumo er uteksaminert ved juridisk fakultet i Tromsø. Advokatfullmektig Utstumo har i tillegg til erfaring fra» jusshjelpa» arbeidet som vikar ved Sorenskriverkontoret i Sandnessjøen.

Med ansettelsen av advokatfullmektig Utstumo styrker advokatfirmaet det juridiske miljøet og blir et av de største advokatkontorene på Helgeland. Målsetningen er at våre klienter skal oppleve fullgod service og kvalitet i utførelsen av våre tjenester. Det er med stor glede vi ønsker advokatfullmektig Utstumo velkommen til firmaet!

Les hele saken i Helgelands Blad